Blogs over een dag uit het leven van Merkkwadraat

Positioneren kan alleen recht vanuit je hart!

Als mensen me vragen waarmee ik de kost verdien, vertelde ik tot voor kort dat ik met Merkkwadraat merken positioneer. Negen van de tien keer volgde daarop de vragen: “Wat is positioneren? Werk je dan alleen maar met merken, niet met mensen? Dat lijkt me niets voor jou.” Oke, duidelijk. Het positioneren van Merkkwadraat mocht wel wat…

lees meer
Onderscheiden zonder dat je het doorhebt…

Onderscheiden… waarom onderscheidt het ene merk zich van het andere? Ik ben hier de hele dag mee bezig. Bewust én onbewust. Enerzijds omdat ik het ontzettend leuk vind, er alles over wil weten en leren. Anderzijds: ik kan er niet omheen, het is overal aanwezig. Het begint ’s ochtends al bij de bakker… Daar rijd…

lees meer
“Vraag je niet af ‘waarom?’ maar zeg gewoon ‘omdat’!”

Tijdens Demo Day – dé dag waarop de startups van HighTechXL in Eindhoven hun product presenteren – werden mijn collega en ik totaal onverwacht het podium opgeroepen. Het podium waar even daarvoor tien internationale startups zich presenteerden aan een ruim 1.000 koppig tellend – voornamelijk mannelijk – publiek. Het podium waar even daarvoor ter plekke voor…

lees meer
Fake nieuws raakt mijn klant. En mij…

Social Media. Je houdt er van. Of niet. Zit er ‘iets’ tussen in? Ik weet het niet. En kom er ook niet uit. Het liefst zou ik op het onderwerp promoveren… ik vind het magisch. Waarom post je nieuws dat de hele wereld mag lezen? Ben je trots en wil je dat delen? Ben je…

lees meer
×