Merkkwadraat

Merkkwadraat is geen standaard marketing- of reclamebureau. De tijd is voorbij dat je als bureau disciplines als strategie, creatie, tekstschrijven, vormgeving, webbouw en social media zelf in huis hebt. Merkkwadraat gelooft in het verbinden van gespecialiseerde partijen die met elkaar samenwerken aan opdrachten.

Marketing 3.0

Wij kiezen heel bewust voor Marketing 3.0 waar we werken als één team met klanten én medewerkers. Per klant, per opdracht of zelfs per vraag, stellen we het meest geschikte Merkkwadraat-team samen. Hierdoor werken we heel bewust, (pro)actief en volgens de laatste trends en ontwikkelingen aan het (uit)bouwen van merken. Door wisselende, gespecialiseerde teams ontstaat een continue stroom van creativiteit, ideeën, innovatie en enthousiasme.

Krachten bundelen

Merkkwadraat bundelt haar krachten om jouw merk te laten groeien. Jij bepaalt op welk gebied jouw merk moet groeien en of dit een klein beetje of exponentieel is. De specialisatie van Merkkwadraat zelf is het positioneren van merken. Wij achterhalen waarin jouw merk onderscheidend is, vertalen dit naar een strategie én een praktisch actieplan. Vervolgens werken we samen met jou én het meest geschikte team van specialisten om jouw doel te realiseren.

Aanpak

Onze aanpak bestaat uit vier stappen:
1. Positioneren
2. Strategie
3. Uitvoering
4. Rendement
Uiteraard staat het je vrij gebruik te maken van de diensten die je nodig hebt. Dit kan stap één tot en met vier zijn, maar ook één van de vier. Dat bepaal je zelf.

Lees hier meer over onze werkwijze.

×